Urządzenia i Akcesoria
Miso soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water1600 g
-
kombu strip (7-10 cm) (optional)1
-
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), cut into slices5
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices3 cm
-
garlic clove cut into halves1
-
wakame flakes (see Tips)2 tbsp
-
carrot peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)100 g
-
daikon peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)150 g
-
firm tofu cut into cubes (2 cm) (see Tips)200 g
-
Asian greens of choice, trimmed and cut into pieces (3 cm)200 g
-
miso paste2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
sesame seeds for garnishing2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing3 sprigs
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1484.3 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
622.3 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style fish fillets
30 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min