Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia

Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia

4.7 193 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 porzioni

Składniki

  • 25 g di amaretti duri
  • 275 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di burro morbido a pezzi, + q.b.
  • 1 uovo
  • 80 g di zucchero
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 300 g di crema gianduia (vedere consigli)
  • amaretti duri, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.4 g
Kalorie 1753 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 20.9 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 51.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...