Urządzenia i Akcesoria
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Coconut crumbs
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
28.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
1425.9 kJ /
1188.2 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Fruit coulis
10 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Basil pesto
10 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Okonomiyaki
30 min
Poached chicken with liquid stock
25 min