Urządzenia i Akcesoria
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Coconut crumbs
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
28.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
1425.9 kJ /
1188.2 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
Thai-style fish cakes
30 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Spiced apple liqueur
168 godz. 10 min
Sunny gazpacho
25 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min