Focaccia tirolese

Focaccia tirolese

4.7 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 290 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 250 g di farina di farro
  • 250 g di farina tipo 1
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
  • 1 rametto di rosmarino fresco (opcjonalnie) gli aghi lavati ed asciugati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11 g
Kalorie 1632.3 kJ / 390.2 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...