
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia al farro farcita
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 porzioni
Składniki
-
di acqua290 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare20 g
-
di sale + q.b. per spolverizzare1 cucchiaino
-
di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare500 g
-
di lievito madre di farro disidratato25 g
-
di prosciutto cotto a fette100 g
-
di mozzarella di riso a fette100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
400 kcal /
1674 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
53.3 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Farro
10 Przepisów
Włochy
Włochy