Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 290 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 500 g di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
- 25 g di lievito madre di farro disidratato
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di mozzarella di riso a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 53.3 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Grissini di farro integrali
3 Std.
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza alla farina di farro
2h 10min