Focaccia al farro farcita

Focaccia al farro farcita

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 290 g di acqua
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
  • 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
  • 500 g di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
  • 25 g di lievito madre di farro disidratato
  • 100 g di prosciutto cotto a fette
  • 100 g di mozzarella di riso a fette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.4 g
Kalorie 1674 kJ / 400 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 53.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...