Focaccia al farro farcita

Focaccia al farro farcita

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    290 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
    20 g
  • di sale + q.b. per spolverizzare
    1 cucchiaino
  • di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
    500 g
  • di lievito madre di farro disidratato
    25 g
  • di prosciutto cotto a fette
    100 g
  • di mozzarella di riso a fette
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 400 kcal / 1674 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 53.3 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...