Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cestini
- 200 g di farina di grano duro, Senatore Cappelli
- 100 g di burro, senza lattosio
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 70 g di zucchina a pezzi
- 180 g di carote a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di provola affumicata, a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisée
10 min
Choux al merluzzo
1 Std. 40 Min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Croissant salati agli spinaci
3sa
Cheesecake al pesto genovese
9h
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1j 30 menit
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Bignè con tre mousse
2j
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1j
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1j
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min