Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cestini
- 200 g di farina di grano duro, Senatore Cappelli
- 100 g di burro, senza lattosio
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 70 g di zucchina a pezzi
- 180 g di carote a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di provola affumicata, a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 godz.
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Frollini al pesto
1h 30min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Pasta brisée
10 Min
Girandole di magro
1h 5min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bignè al formaggio
1h 5min
Pasta al vino
5 min
Quiche ai pomodorini
1h