Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola

Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola

4.5 2 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
25 pezzi

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Mousse di Gorgonzola
  • 30 g di porro a pezzi
  • 50 g di burro
  • 30 g di acqua
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi
  • 1 foglio di gelatina (circa 3 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Conetti croccanti
  • 400 g di pane bianco in cassetta a fette senza crosta
  • 1 uovo sbattuto
  • olio di arachidi q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 3.2 g
Kalorie 632 kJ / 151 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...