
Urządzenia i Akcesoria
Fraisier
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
10 rebanadas
Składniki
Genoise de almendras
-
huevos4
-
de azúcar refinada120 g
-
de mantequilla25 g
-
de harina de trigo120 g
-
de harina de almendras25 g
Mousseline
-
vaina de vainilla1
-
de azúcar refinada50 g
-
de leche250 g
-
de fécula de maíz25 g
-
huevos chicos2
-
de mantequilla sin sal100 g
Montaje
-
de mazapán de almendras verde150 g
-
de fresas200 g
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
202.5 kcal /
850.5 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
20.1 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk