Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 150 g de mazapán de almendras verde
- 200 g de fresas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 850.5 kJ / 202.5 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaguetti carbonara
40 min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Pan liso y crujiente (Pao de Alho)
35 min
Peritas sorpresa
40 min
Praliné de avellanas
20min
Pastel de chocolate
45 min
Fraisier
6h 20min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20 min
Panecillos de leche al vapor con chocolate
3 Std. 35 Min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Glaseado de crema de mantequilla
5min