Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 150 g de mazapán de almendras verde
- 200 g de fresas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 850.5 kJ / 202.5 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes tricolores
2h
Brownies de chocolate blanco y almendras
40p
Coulis de frutos rojos frescos
10p
Mi Paris Brest
1h 30min
Tejas de almendras
1h 30min
Fraisier
6h 20min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1h 30min
Bolitas de oliva
30min
Brownie con ganache glucosado
3 Std.
Crema pastelera de pistache
20p
Azúcar glass
5 min
Galletas de Pascua
50 Min