Urządzenia i Akcesoria
Fraisier
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
10 rebanadas
Składniki
Genoise de almendras
-
4 huevos
-
120 g de azúcar refinada
-
25 g de mantequilla
-
120 g de harina de trigo
-
25 g de harina de almendras
Mousseline
-
1 vaina de vainilla
-
50 g de azúcar refinada
-
250 g de leche
-
25 g de fécula de maíz
-
2 huevos chicos
-
100 g de mantequilla sin sal
Montaje
-
150 g de mazapán de almendras verde
-
200 g de fresas
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
3.8 g
Kalorie
850.5 kJ /
202.5 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Trenza suave
1 godz. 5 min
Brazo gitano de café
2 godz. 30 min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 godz. 30 min
Brownie con ganache glucosado
3 godz.
Kreplaj
55 min
Tiramisú
3 godz. 15 min
Fraisier
6 godz. 20 min
Polpettone
1 godz. 10 min
Trufas de chocolate
3 godz.
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 godz. 20 min
Croissants
6 godz.
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min