Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dientes de ajo, pelados
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para rociar
- ¼ cditas de comino en polvo, y un poco más para espolvorear
- ¼ cditas de paprika, y un poco más para espolvorear
- 500 g de alubias enlatadas, escurridas
-
500
g de caldo de verduras
lub 500 g de agua con 1 cda de concentrado de caldo de verduras - 100 g de caldo de verduras
- 2 cditas de sal marina, o al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- 2 cebollas cambray, cortadas en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 724 kJ / 172 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de betabel
40 Min
Sopa de elote
35min
Sopa de chícharo
1h 30 min
Crema de chícharos con queso crema
50min
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1h
Sandwich Reuben de res a la parrilla
Brak ocen
Sopa fría de betabel y yogur
30 min
Bowl de naranja, miel y yogur griego
10 min
Tartaleta salada con atún, huevos y alcaparras
1h
Vegetales gratinados con queso azul
1h 30 min
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10 min
Crema fría de aguacate
10 min