Urządzenia i Akcesoria
Pâte sucrée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
1 porción
Składniki
-
45 g de azúcar refinada
-
175 g de harina de trigo
-
115 g de mantequilla sin sal en cubos y fría
-
1 yema de huevo
-
¼ cdita de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
22 g
Kalorie
7106 kJ /
1692 kcal
Tłuszcz
100 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
179 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Baguettinas
4 godz. 5 min
La Pavlova despeinada
4 godz.
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 min
Curd de limón TM6
20 min
Pasta sable
1 godz. 50 min
Claras batidas
5 min
Ganache de chocolate
15 min
Madeleines
40 min
Masa sablé
10 min
Brioche
5 godz.
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Masa sablé
10 min