Urządzenia i Akcesoria
Pâte sucrée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
1 porción
Składniki
-
45 g de azúcar refinada
-
175 g de harina de trigo
-
115 g de mantequilla sin sal en cubos y fría
-
1 yema de huevo
-
¼ cdita de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
22 g
Kalorie
7106 kJ /
1692 kcal
Tłuszcz
100 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
179 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pasta quebrada (para quiche)
10 min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min
Calzones
1 godz. 30 min
Blondies
35 min
Praliné de avellanas TM6
25 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Quiche lorraine
45 min
Pannacotta
6 godz. 15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa sablé
10 min
Quiche Lorraine
1 godz. 20 min
Masa sablé
10 min