![Gelatina de vino rosado y frambuesas Gelatina de vino rosado y frambuesas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82f04b07-a25b-4cac-ac99-1e77a166f3e8/Derivates/fd75cde8-2fd7-428e-99ee-97f878cbf912.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Café de olla
25min
Mousse de mamey
2 godz.
Atole de arroz sin lácteos
30min
Ensalada de bacalao con aderezo de mango
35min
Gelatina arcoiris
6 Std.
Gelatina de cítricos y piña con salsa de pimienta
1h 50min
Pannacotta
6h 15min
Caldo de camarón
40min
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1h 30min
Agua de tamarindo
40min
Panacota con coulis de fresa
6 Std. 25 Min
Gelato de mamey
35min