Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina de rompope
5 godz. 20 min
Agua de jamaica y anís
15min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Agua de Horchata
10min
Gelatina de mango
15min
Totopos con requesón
1 Std. 20 Min
Frappé de café sin lácteos ni azúcar añadida
6 godz. 5 min
Chocolate caliente con chipotle
20 min
Atole de higo
25min
Jericallas
5h
Arroz con leche borracho
3h
Gelatina de cajeta
4 Std.