Urządzenia i Akcesoria
Atole de café de la olla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones
Składniki
-
100 g de azúcar mascabado100 g de piloncillo granulado
-
1000 g de leche
-
45 g de fécula de maíz
-
10 - 15 g de café soluble
-
½ cdita de canela en polvo½ rama de canela
-
1 clavo de olor
-
1 pieza pequeña de cáscara de naranja (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
11 g
Kalorie
1415 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Atole de guayaba
40 min
Atole de canela
35 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Agua de avena sin lácteos
10 min
Café de olla
25 min
Champurrado
25 min
Champurrado de galleta
20 min
Atole de chocolate
20 min
Atole de fresa
25 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Atole de amaranto
20 min
Atole de Avena
20 min