Atole de café de la olla

Atole de café de la olla

4.4 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones

Składniki

  • 100 g de piloncillo granulado
    100 g de azúcar mascabado
  • 1000 g de leche
  • 45 g de fécula de maíz
  • 10 - 15 g de café soluble
  • ½ rama de canela
    ½ cdita de canela en polvo
  • 1 clavo de olor
  • 1 pieza pequeña de cáscara de naranja (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 11 g
Kalorie 1415 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...