Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 115 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Ganache de chocolate blanco
- 250 g de chocolate blanco, en trozos
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 340 g de frambuesas frescas
- hojas de menta fresca, para decorar
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1090 kJ / 260 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de plátano
2 godz. 15 min
Volcán de chocolate
20 menit
Galletas corazón
1h
Scones de mí para tí
30 Min
Tarta de crema pastelera y fresas
2 godz. 15 min
Bizcocho marmoleado
2j 10 menit
Brownies
50min
Festejo de zanahoria
2h 55min
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Roles de canela con glaseado
2j 30 menit
Roles de canela
2j 30 menit
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min