![Brownies sin gluten Brownies sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ACDDC774-49C4-4F0B-93CA-7B1B3530B50D/Derivates/29ef6ce7-3a7d-48b5-9e39-da35821034d5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate semi amargo
- 145 g de mantequilla sin sal
- 3 huevos
- 200 g de azúcar refinada
- 1 cdita de vainilla
- 250 g de harina de almendras, ver receta
- 2 cdas de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1121.1 kJ / 266.9 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 21.8 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de chocolate sin gluten
40 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Pastelito keto de mora azul (Black Diamond)
50 Min
Brownie de chocolate sin gluten
50 Min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pizza sin gluten
1 Std.
Pay de limón sin gluten
4h 20min
Base para pay sin gluten
15 Min
Crepas (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40 Min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min