Brownies sin gluten
TM5 TM6

Brownies sin gluten

4.9 (96 ocen)

Składniki

  • 150 g de chocolate semi amargo
  • 145 g de mantequilla sin sal
  • 3 huevos
  • 200 g de azúcar refinada
  • 1 cdita de vainilla
  • 250 g de harina de almendras, ver receta
  • 2 cdas de cocoa en polvo

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
1121.1 kJ / 266.9 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
21.8 g
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy