Brownies sin gluten

Brownies sin gluten

4.9 119 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
16 rebanadas

Składniki

  • 150 g de chocolate semi amargo
  • 145 g de mantequilla sin sal
  • 3 huevos
  • 200 g de azúcar refinada
  • 1 cdita de vainilla
  • 250 g de harina de almendras ver receta
  • 2 cdas de cocoa en polvo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 5.4 g
Kalorie 1121.1 kJ / 266.9 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...