Cheesecake algodón japonés

Cheesecake algodón japonés

4.1 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 porciones

Składniki

  • mantequilla para engrasar
  • 250 g de queso crema a temperatura ambiente, en trozos
  • 80 g de aceite vegetal
  • 150 g de azúcar refinada
  • 120 g de leche
  • 6 yemas de huevo a temperatura ambiente
  • 40 g de jugo de limón, recién exprimido
  • 60 g de fécula de maíz
  • 6 claras de huevo a temperatura ambiente
  • agua, hirviendo para hornear
  • azúcar glass para decorar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 158.9 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1457.2 kJ / 348.3 kcal
Tłuszcz 24.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 27.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...