Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de azúcar
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 80 g de champán
- 4 yemas de huevo
- 8 soletas
- 3 cdas de azúcar morena
- 2 gotas de colorante vegetal comestible, rojo (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2378.6 kJ / 568.5 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 42.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 79.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
1h 20 min
Tarta de maracuyá
1h 15 min
Salsa de 4 quesos
20 min
Crema batida
10 min
Ravioles de cítricos y menta con jitomates cherry confitados.
1h 40min
Volcán de chocolate rosa
5 min
Helado de mousse de chocolate
3h
Chiffon cake
1h
Blinis con puré de betabel y queso de cabra
25 min
Slush de sandía
5 min
Mil crepas de limón
1h
Crepas
1h 15 min