Salsa de caramelo

4.8 54 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g

Składniki

  • 250 g de azúcar estandar
    250 g de azúcar refinada
  • 200 - 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 1030 g de agua
  • 30 g de mantequilla sin sal fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
  • 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
  • 1 cda de vinagre blanco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Białko 5 g
Kalorie 8545 kJ / 2040 kcal
Tłuszcz 111 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 256 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...