Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, para engrasar
- 10 g de grenetina en polvo
- 100 g de leche
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar refinada
- 1 vaina de vainilla, cortada a lo largo y la pulpa separada
- 150 g de frutos rojos frescos
- coulis de frutas, de la fruta de su preferencia
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 7736 kJ / 1842 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 178 g
- Tłuszcz
- 120 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta con salsa de mango
4h 30min
Pannacotta tropical
1h
Clafoutis de ciruelas
Brak ocen
Copas con frutos rojos al champán
3h 40min
Mazapán de almendras
5min
Crème brûlée de café TM6
15 Min
Tiramisú
3h 15min
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50 min
Salsa de fruta (coulis)
10min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Panacota con coulis de fresa
6u. 25min