![Pannacotta Pannacotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D0B872A1-55EB-4DD5-B779-1CC8C21B7EE0/Derivates/6A057E8B-3BB8-4E5A-ABF8-184DAF428C1A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, para engrasar
- 10 g de grenetina en polvo
- 100 g de leche
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar refinada
- 1 vaina de vainilla, cortada a lo largo y la pulpa separada
- 150 g de frutos rojos frescos
- coulis de frutas, de la fruta de su preferencia
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 7736 kJ / 1842 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 178 g
- Tłuszcz
- 120 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Crème brûlée de café TM6
15 min
Mousse de mango
15 min
Mousse de yogur
6h 15min
Mousse de mamey
2 Std.
Tarta de maracuyá
4h
Pannacotta con salsa de mango
4h 30min
Mousse de cilantro
2h 20min
Affogato de plátano asado TM6
10h 55min
Pannacotta tropical
1 godz.
Panacota con coulis de fresa
6h 25min
Coulis de frutos rojos frescos
10 min