Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de malvavíscos de vainilla, blancos
- 15 g de agua
- 1000 g de azúcar glass, cernida
- ½ - 1 cdita de vainilla u otro saborizante, al gusto
- 20 g de fécula de maíz
- manteca vegetal
- colorante en gel
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 25901 kJ / 5974 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado blanco
2h
Betún de queso crema
5 Min
Galletas glaseadas
1h 30min
Galletas de Pascua
50min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Betún de chocolate
10 Min
Betún de mantequilla básico
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Betún de vainilla
5 Min
Crepas
1 Std. 15 Min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Crepas, receta básica
1h 20min