Fondant de malvavisco

Fondant de malvavisco

3.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 porción

Składniki

  • 250 g de malvavíscos de vainilla blancos
  • 15 g de agua
  • 1000 g de azúcar glass cernida
  • ½ - 1 cdita de vainilla u otro saborizante, al gusto
  • 20 g de fécula de maíz
  • manteca vegetal
  • colorante en gel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 4 g
Kalorie 25901 kJ / 5974 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...