![Fondant de malvavisco Fondant de malvavisco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B84B5FB-A6BE-43AD-BAE9-5ACE255E6A5B/Derivates/c4c34441-009c-41c9-b4bf-1ad4fb6f5afc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de malvavíscos de vainilla, blancos
- 15 g de agua
- 1000 g de azúcar glass, cernida
- ½ - 1 cdita de vainilla u otro saborizante, al gusto
- 20 g de fécula de maíz
- manteca vegetal
- colorante en gel
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 25901 kJ / 5974 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel triple chocolate en capas
2h 30 min
Betún de mantequilla básico
10 min
Pastel arcoiris
2h
Galletas de Pascua
50min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Fondant
15 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Churros de la esquina
40 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Betún de queso crema
5min
Roles de canela con glaseado
2h 30 min
Conchas Gourmet
3h 15min