Urządzenia i Akcesoria
Fondant de malvavisco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 porción
Składniki
-
250 g de malvavíscos de vainilla blancos
-
15 g de agua
-
1000 g de azúcar glass cernida
-
½ - 1 cdita de vainilla u otro saborizante, al gusto
-
20 g de fécula de maíz
-
manteca vegetal
-
colorante en gel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
4 g
Kalorie
25901 kJ /
5974 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel de tres leches
2 godz.
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Betún de queso crema
5 min
Galletas glaseadas
1 godz. 30 min
Betún de chocolate
10 min
Betún de queso crema
5 min
Linzer de almendras y mermelada
1 godz. 30 min
Pastel de tres leches
3 godz.
Galletas de Pascua
50 min
Crepas, receta básica
1 godz. 20 min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min