Pastel double fudge

Pastel double fudge

2.0 81 ocen
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 3 godz.
10 porciones

Składniki

Bizcocho de chocolate
  • aceite en aerosol para engrasar el molde
  • harina de trigo para enharinar el molde
  • 380 g de azúcar refinada
  • 390 g de harina
  • ½ cdita de sal
  • 2 cditas de polvo para hornear
  • 1 cdita de bicarbonato de sodio
  • 300 g de agua
  • 140 g de cocoa
  • 270 g de mantequilla
  • 6 huevos
  • 1 cdita de vainilla
Betún de chocolate
  • 300 g de chocolate semi amargo
  • 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 50 g de ron
    50 g de licor de naranja
  • 400 g de mantequilla
  • 300 g de azúcar glass
  • 100 g de cocoa en polvo
Decoración
  • 1 barra de chocolate (aprox. 100 g)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 235 mg
Białko 14 g
Kalorie 3559 kJ / 791 kcal
Tłuszcz 53 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...