Urządzenia i Akcesoria
Gelée de mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 porción
Składniki
-
40 g de agua
-
15 g de grenetina en polvo
-
330 g de fruta de su elección, solamente la pulpa
-
40 - 60 g de azúcar refinada
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
10 g
Kalorie
3675 kJ /
875 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
227 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tepache
120 godz.
Scones de mí para tí
30 min
Postre melba de duraznos
35 min
Pudín de chocolate y mantequilla
1 godz. 25 min
Tarta Tatin
1 godz. 15 min
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2 godz. 20 min
Jugo integral Vampiro
20 min
Pastel de moras y crema
2 godz. 15 min
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Dulce de tapioca
1 godz.
Niño envuelto
1 godz. 30 min
Jugo verde integral - Demo - presentadores
10 min