Pan de frutos secos
TM31 TM5 TM6

Pan de frutos secos

5.0 (6 ocen)

Składniki

  • 30 g de nueces
  • 50 g de chabacanos deshidratados
  • 350 g de agua mineral
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 600 g de harina
  • 2 cucharaditas de sal (15 g)
  • 40 g de pasitas

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
513 kJ / 123 kcal
Białko
3.57 g
Węglowodany
24.04 g
Tłuszcz
1.38 g
Błonnik
1.72 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy