Pan de frutos secos

Pan de frutos secos

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
20 rebanadas

Składniki

  • 30 g de nueces
  • 50 g de chabacanos deshidratados
  • 350 g de agua mineral
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 600 g de harina
  • 2 cucharaditas de sal (15 g)
  • 40 g de pasitas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.57 g
Kalorie 513 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 1.38 g
Błonnik 1.72 g
Węglowodany 24.04 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...