![Pan de frutos secos Pan de frutos secos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7630F889-5DD8-492D-B16E-9398C6FB6156/Derivates/4BCB7ED3-E724-4714-A16B-4EB8DA5BEB62.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de nueces
- 50 g de chabacanos deshidratados
- 350 g de agua mineral
- ½ cucharadita de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 600 g de harina
- 2 cucharaditas de sal (15 g)
- 40 g de pasitas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3.57 g
- Węglowodany
- 24.04 g
- Tłuszcz
- 1.38 g
- Błonnik
- 1.72 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de chocolate y frambuesa
1h 20min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2ч. 40 мин.
Pan de caja integral
1ч. 10 мин.
Pan blanco
1h 40min
Pan multicereales
24h
Pan de caja integral
1h 40min
Pan de maíz (Broa)
2 godz. 20 min
Pan de frutas
2h 55min
Pan integral de semillas
2h 50 min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50 min
Bollitos de mantequilla
1h 40min
Pan integral
3ч.