Urządzenia i Akcesoria
Green Salsa Chicken with Cactus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies70 g
-
green tomatoes cut in pieces700 g
-
onions100 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fine sea salt2 tsp
-
sugar1 tsp
-
water300 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3 cm)500 g
-
nopales cactus leaves cut in bite-sized pieces300 g
-
maize tortillas for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
571 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber Lemonade
10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
White Pesto Pasta
40 min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Peach Foam
10 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Horchata
5 min
Fish and Zucchini
35 min
Roasted Chicken with Vegetables
1 godz. 45 min
Huevos Rancheros
45 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min