Urządzenia i Akcesoria
Green Salsa Chicken with Cactus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies70 g
-
green tomatoes cut in pieces700 g
-
onions100 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fine sea salt2 tsp
-
sugar1 tsp
-
water300 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3 cm)500 g
-
nopales cactus leaves cut in bite-sized pieces300 g
-
maize tortillas for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
571 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Healthy Greek Turkey Burgers
40min
Baked Chili Beans
50min
Mexican Turkey Chilli
40min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Tuna Poke Nachos
30min
Steak au Poivre
20min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1h