Urządzenia i Akcesoria
Seafood Pozole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered300 g
-
red radishes cut in pieces150 g
-
cos lettuce cut in pieces150 g
-
water2300 g
-
ancho chilli deseeded1
-
guajillo chillies, fresh deseeded4
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
raw prawns, unpeeled medium150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns½ tsp
-
tinned sweetcorn drained350 g
-
fine sea salt3 tsp
-
whole squid cut in bite-sized pieces250 g
-
octopus cooked, cut in pieces (3 cm)120 g
-
white fish fillets diced (2 cm)200 g
-
fresh oregano leaves, for garnishing4 Tbsp
-
lemons cut in wedges, for serving6
-
bread toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1104 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
25 min
Vegan Summer Rolls
35 min
Champagne Grapefruit Sorbet
8 godz. 15 min
Green Spelt Bread Patties
1 godz. 10 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Yoghurt Dressing
5 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min