Wersje kompatybilne
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g mixed fresh mushrooms, halved or quartered if large
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g stale bread, torn in pieces
- 1 lemon, finely grated, zest only
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch to taste
- 1500 g pork loin, ready to stuff (see tip)
- 300 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 500 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g cider, dry
- 1 garlic bulb, plus 1 clove peeled
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
- 200 g milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3098.7 kJ / 740.6 kcal
- Białko
- 56.5 g
- Węglowodany
- 37.4 g
- Tłuszcz
- 40.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 679.1 mg
Alternatywne przepisy
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM6)
1h
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Pickled Grated Carrots (TM5)
Keine Bewertungen
Butter Board
10min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Maple-glazed Carrots
45 min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min