Urządzenia i Akcesoria
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh mushrooms halved or quartered if large350 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
stale bread torn in pieces50 g
-
lemon finely grated, zest only1
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch to taste1 tsp
-
pork loin ready to stuff (see tip)1500 g
-
celery cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)500 g
-
cider, dry100 g
-
garlic bulb plus 1 clove peeled1
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)500 g
-
milk200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.1 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
3098.7 kJ /
740.6 kcal
Tłuszcz
40.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1u.
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2u.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1u. 5min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2u. 10min
Beef Goulash Soup
1u. 15min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2u.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2u.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min
Beef in Stout
1u. 40min