
Urządzenia i Akcesoria
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh mushrooms halved or quartered if large350 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
stale bread torn in pieces50 g
-
lemon finely grated, zest only1
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch to taste1 tsp
-
pork loin ready to stuff (see tip)1500 g
-
celery cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)500 g
-
cider, dry100 g
-
garlic bulb plus 1 clove peeled1
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)500 g
-
milk200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
740.6 kcal /
3098.7 kJ
Białko
56.5 g
Tłuszcz
40.3 g
Węglowodany
37.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Sód
679.1 mg