
Urządzenia i Akcesoria
M'hancha (Escargot aux amandes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
16 parts
Składniki
-
d'amandes émondées500 g
-
de sucre en poudre200 g
-
d'eau de fleur d'oranger30 g
-
de sel1 pincée
-
de beurre fondu85 g
-
de cannelle en poudre½ c. à café
-
feuilles de brick8
-
œuf battu1
-
de miel préalablement tiédi100 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
323.7 kcal /
1354.4 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
28.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
67.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja