Sambousseks à la viande

Sambousseks à la viande

4.6 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 pièces

Składniki

La pâte brisée
  • de farine de blé
    150 g
  • de beurre froid, en morceaux
    75 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau froide
    50 g
La farce
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux
    200 g
    200 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
  • oignon coupé en huit
    1
  • de persil frais, équeutés
    4 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • œuf
    1
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
  • de paprika
    ¼ c. à café
  • de cumin en poudre
    ¼ c. à café
  • de pignons de pin
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 217 kcal / 908 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...