Urządzenia i Akcesoria
Nectar de papaye, mangue et orange
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
1 papaye (env. 500 g), coupée en morceaux
-
1 mangue mûre (env. 300 g), coupée en morceaux
-
2 oranges à jus, pelées à vif
-
½ citron vert pelé à vif
-
70 g de sucre en poudre
-
6 glaçons
-
300 g d'eau bien froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
535 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jus et nectars
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Nectar de poire, kiwi et citron vert
10 min
Nectar poire orange cannelle
5 min
Nectar d'agrumes
15 min
Jus de laitue, raisin et kiwi
5 min
Cocktail orange, carotte et citron
20 min
Jus de poire
2 godz. 25 min
Jus tropical
10 min
Jus orange carotte poire
10 min
Jus énergétique orange-mangue
15 min
Jus de pomme, citron, carotte et miel
10 min
Nectar banane-kiwi-Passion
5 min
Jus ananas gingembre
15 min