Nectar de papaye, mangue et orange
TM6 TM5 TM31

Nectar de papaye, mangue et orange

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 1 papaye (env. 500 g), coupée en morceaux
  • 1 mangue mûre (env. 300 g), coupée en morceaux
  • 2 oranges à jus, pelées à vif
  • ½ citron vert, pelé à vif
  • 70 g de sucre en poudre
  • 6 glaçons
  • 300 g d'eau bien froide

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
535 kJ / 125 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
30 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy