Fatayer au fromage et menthe

Fatayer au fromage et menthe

4.8 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pièces

Składniki

La pâte
  • de lait entier
    250 g
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
    1 ½ c. à café de levure boulangère sèche, (6 g)
  • de farine à pain et un peu pour le plan de travail
    350 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • sel
    1 c. à café
La garniture
  • de menthe fraîche effeuillée
    10 g
  • de pecorino
    50 g
  • de fromage à tartiner
    75 g
  • de graines de cumin noir
    1 ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 220 kcal / 921.2 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 23.4 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...