
Urządzenia i Akcesoria
Sos BBQ
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
koncentratu pomidorowego50 g
-
czerwonego octu winnego40 g
-
sosu Worcestershire20 g
-
suszonych płatków chili (opcjonalnie)½ łyżeczki
-
cukru trzcinowego25 g
-
soku pomarańczowego300 g
-
rodzynek100 g
-
musztardy Dijon30 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
123.4 kcal /
517 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY NA ZIMNO
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Dip serowy
10 min
Marynata winna
15 min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Sos barbecue z whisky
50 min
Marynata tandoori
10 min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min
Marynata teriyaki
15 min
Marynata rozmarynowa
5 min
Marynata orientalna
15 min
Marynata barbecue
15 min
Sos barbecue (BBQ)
10 min