Lachs mit Bröselkruste

Lachs mit Bröselkruste

4.7 272 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Baguette vom Vortag, in Stücken (2 cm)
    80 g
  • Kräuter der Provence
    3 TL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Butter kalt, in Stücken
    100 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 150 g)
    4
  • Schalotten halbiert
    40 g
  • Mehl
    1 TL
  • Wasser
    100 g
  • Möhren schlank, in Scheiben (1 cm)
    400 g
  • Erbsen, TK
    400 g
  • Piment d'Espelette zum Würzen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 659 kcal / 2760 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...