Urządzenia i Akcesoria
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen
Składniki
-
Gouda in Stücken100 g
-
Frühkartoffeln ungeschält700 g
-
Wasser700 g
-
dicke Bohnen, TK200 g
-
Kabanossi200 g
-
Eier6
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat½ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
29 g
Kalorie
2627 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Früh-Kartoffeln
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1 godz.
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1 godz. 15 min
Hähnchentarte
3 godz. 20 min
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1 godz. 15 min
Meatball-Mafalde
45 min
Gemüse und Frikadellen vom Blech
1 godz.
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1 godz.
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 min
Mac and Cheese mit Rosenkohl
1 godz.
Shepherd's Pie mit Möhrenhaube
1 godz. 15 min
Raggmunk - schwedische Kartoffelpuffer
30 min
Sheperd`s Pie
1 godz. 30 min