Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g de agua
-
300
g de pechuga de pollo sin piel
lub 300 g de carne de ternera sin nervios en trozos - 120 g de zanahoria en 2-3 trozos
- 1 nabo en 2-3 trozos (70 g)
- 1 rama de apio en 2-3 trozos (50 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos (100 g)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de colorante amarillo (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 117 kJ / 28 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Hervido
40 min
Caldo de verduras
35min
Caldo de pollo con jengibre
1 godz. 45 min
Caldo con ternera y verduras
1h 10min
Caldo de gallina
1h 10min
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo de pescado
45 min
Caldo vegetal
35min
Caldo base
55min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Caldo de pollo
30 min