Caldo de carne (pollo o ternera)

Caldo de carne (pollo o ternera)

4.2 131 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1500 g

Składniki

  • 1300 g de agua
  • 300 g de filete de pechuga de pollo sin piel
    300 g de carne de ternera sin nervios en trozos
  • 120 g de zanahoria en 2-3 trozos
  • 1 nabo en 2-3 trozos (70 g)
  • 1 rama de apio en 2-3 trozos (50 g)
  • 1 puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos (100 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de colorante amarillo (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 4.6 g
Kalorie 117 kJ / 28 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...