Espaguetis con ajo, aceite y guindilla

Espaguetis con ajo, aceite y guindilla

4.5 262 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 3 dientes de ajo
  • ½ - 1 guindilla roja seca
    2 chiles rojos secos, (peperonccino)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra (y aprox. 30 g más para servir)
  • 750 g de agua
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 350 g de espaguetis partidos por la mitad

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 11.2 g
Kalorie 1756.2 kJ / 420.2 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 4.4 g
Węglowodany 62.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...