![Espaguetis con ajo, aceite y guindilla Espaguetis con ajo, aceite y guindilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47e2c2fd-cbab-4e9e-a9e0-ca0568f85633/Derivates/4f7e1fa5-5fed-4833-99f0-5abd3a825f3d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 3 dientes de ajo
-
½ - 1
guindilla roja seca
lub 2 chiles rojos secos (peperonccino) - 50 g de aceite de oliva virgen extra (y aprox. 30 g más para servir)
- 750 g de agua
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 350 g de espaguetis partidos por la mitad
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1756.2 kJ / 420.2 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 62.9 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarrones con tomate y chorizo
25 Min
Ensalada de pasta, atún y tomates cherry
30 Min
Huevos cocidos
20 Min
Espaguetis a la amatriciana
25 Min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 Min
Huevos rotos con patatas y jamón
30 Min
Huevos rotos con patatas y gulas
30 Min
Macarrones con tomate y chorizo para dos
20 Min
Espaguetis a la carbonara
25 Min
Macarrones con atún
30 Min
Espaguetis "aglio e olio" (Chef)
20 Min
Pasta rápida al gusto
25 Min