Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
TM5 TM31 TM6

Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce

3.3 (7 ocen)

Składniki

Puré de batata-doce

  • 800 g batata-doce cortada em cubos
  • Água q.b. p/ cozer
  • Sal marinho q.b.
  • 400 g leite
  • 50 g manteiga
  • Noz-moscada q.b.
  • Pimenta q.b.

Papelotes de garoupa

  • 500 g lombos de garoupa cortados em cubos (1 cm aprox.)
  • 1 pitada de sal marinho
  • Sumo de limão q.b.
  • Azeite q.b.
  • 8 fatias de presunto
  • 8 espargos verdes
  • 500 g água

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2457 kJ / 588 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy