Urządzenia i Akcesoria
Sago custard puddings
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
milk650 g
-
tapioca seeds (sago)100 g
-
eggs2
-
salt1 pinch
-
white sugar to taste50 - 60 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.4 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1397.8 kJ /
334.1 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Bread and butter pudding
1 godz. 15 min
Malva pudding
50 min
Mango lassi
5 min
Bananas with spiced caramel sauce
1 godz. 50 min
Festive fruit cake
30 godz. 55 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Steamed ginger puddings
40 min
Eggs with coconut curry sauce
30 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min