Wersje kompatybilne
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vanilla coconut icing
- 175 g blanched almonds
- 700 g water
- 200 g coconut cream
- 50 g pure maple syrup
- 20 g honey
- 1 ½ tsp agar agar
- 1 ½ tbsp cornflour
- 30 g raw cacao butter
- 1 ½ tsp vanilla bean paste
Cupcakes
- 150 g raw sugar
- 200 g plain flour
- 40 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp baking powder
- 4 eggs
- 140 g grapeseed oil
- 2 tsp vanilla bean paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1174.6 kJ / 279.7 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten free gingerbread cookies
2u. 35min
Gravity cake
2 godz.
Decadent dark chocolate brownies
2h 15 min
Chocolate chip cookies
50min
Vanilla frosting
1 Std. 35 Min
Buttercream icing
5 Min
Royal icing (sugar glaze)
5 Min
Chocolate cupcakes
1h 20 min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Pancake and fruit kebabs
1h
Basic vanilla cake
55 min
Basic vanilla cupcakes
35min