Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 29 godz. 10 min
18 portions
Składniki
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marshmallow pops
25 godz. 40 min
Chocolate chip cookies
50 min
Chocolate chip muffins
40 min
Alphabet cupcakes
25 godz. 30 min
Chocolate spelt biscuits
5 godz. 10 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 godz.
Vanilla honey cupcakes
1 godz. 20 min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 godz. 30 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Basic chocolate cupcakes
40 min