
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 γρ. ψωμί ολικής, φρυγανισμένο και κομμένο σε κομμάτια
- 500 γρ. νερό
- 200 γρ. πατάτες κομμένες σε κύβους (2-3 εκ.)
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 200 γρ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
- 10 γρ. ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το λάδωμα
- 20 κλωνάρια μαϊντανό, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
- 20 κλωνάρια κόλιανδρο, φρέσκο χοντροκομμένο
-
130
γρ. ρεβίθια, σε κονσέρβα
lub ρεβίθια ψημένα, στραγγισμένα -
250
γρ. λουβιά, ψημένα (μαυρομάτικα)
lub μαύρα φασόλια, ολόκληρα, κονσέρβας στραγγισμένα - 1 κ.γλ. κύμινο, αλεσμένο
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο
- 1 κ.σ. ταχίνι (αχτύπητο) (30 γρ.)
-
2
κ.σ. χυμό λεμονιού
lub 2 κ.σ. χυμό λάιμ
- Wartości odżywcze
- na 1 κομμάτι
- Kalorie
- 69 kcal / 288 kJ
- Białko
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Węglowodany
- 9 g