Muffins à la feta et aux herbes fraîches

Muffins à la feta et aux herbes fraîches

4.0 80 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 120 g de farine de blé complet
  • 60 g de fécule de maïs
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 3 œufs
  • 1 yaourt nature 0 %
  • 3 c. à café d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe d'aneth frais ciselé
  • 1 c. à soupe de feuilles de basilic frais ciselées
  • 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
  • 130 g de feta allégée 8 %, coupée en dés
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11.4 g
Kalorie 857.7 kJ / 204.9 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...