Urządzenia i Akcesoria
Chiffon cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 piezas
Składniki
-
3 claras de huevo
-
3 yemas de huevo
-
65 g de aceite
-
10 g de agua
-
1 cdita de vainilla
-
155 g de azúcar refinada
-
170 g de harina de trigo
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 pizca de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piezas
Białko
34 g
Kalorie
8291 kJ /
1974 kcal
Tłuszcz
80 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
285 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Brownie con ganache glucosado
3 godz.
Merengue italiano
20 min
Alfajores Argentinos
1 godz. 10 min
Pastel de limón y merengue
2 godz. 10 min
Coctel de té helado
Brak ocen
Choco-rol de chocolate
30 min
Tarta de merengue y coco
4 godz.
Rollo con mermelada de frambuesa
1 godz.
Tarta fondant
5 godz. 30 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Betún de mantequilla básico
10 min
Alfajores
1 godz. 30 min