
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de bacon e avelã
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
bacon em cubos200 g
-
alho-francês cortado em pedaços200 g
-
hortelã só as folhas1 pé de
-
manteiga à temperatura ambiente70 g
-
vinho branco100 g
-
água800 g
-
caldo de galinha caseiro1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
arroz p/ risoto350 g
-
avelã torrada100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
582 kcal /
2434 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia