Urządzenia i Akcesoria
Rice with Duck
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
olive oil30 g
-
2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each)2
-
duck small (up to 1300 g), meat cut in small pieces1
-
chorizo sliced100 g
-
bacon diced100 g
-
white wine200 g
-
water up to 1000 g
-
long grain rice350 g
-
fresh parsley leaves chopped
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
4916 kJ /
1175 kcal
Tłuszcz
89.6 g
Węglowodany
53.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min