Pavlova aux fruits rouges

Pavlova aux fruits rouges

4.2 140 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
4 parts

Składniki

La meringue
  • de sucre en poudre
    300 g
  • blancs d'œufs
    4
  • de sel
    1 pincée
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • de jus de citron
    1 c. à café
La garniture
  • de crème liquide entière très froide
    250 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de mascarpone très froid
    100 g
  • de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
    350 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 235 kcal / 996 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...