Crema de acelgas y piñones

Crema de acelgas y piñones

4.0 159 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para dorar los piñones)
  • 100 g de cebolla
  • 200 g de patata cortada en trozos
  • 500 g de agua
  • 1000 g de acelgas troceadas
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 125 g de yogur natural
  • 30 g de piñones

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 170 kcal / 710 kJ
Białko 5.91 g
Tłuszcz 11.01 g
Węglowodany 11.8 g
Błonnik 2.96 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...