Urządzenia i Akcesoria
Sorbete de melón cantaloupe (Kakigori de melón)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 raciones
Składniki
-
70 g de azúcar
-
100 g de agua
-
50 g de brandy
-
1 melón cantaloupe o Galia (entero)
-
6 - 8 hojas de menta fresca (para decorar)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
29.5 mg
Białko
1 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De temporada - El melón
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Mango martini mocktail
10 min
Natillas de frutas
2 godz. 15 min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2 godz. 30 min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 godz.
Fresón, papaya y kiwi con crema de requesón
10 min
Crema de pera
30 min
Mousse de papaya
2 godz. 30 min
Tiramisú vegano
4 godz.
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
174 godz.
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3 godz.
Tiramisú (sin lactosa)
8 godz. 30 min
Mousse de café
3 godz. 15 min