Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 50 g di miele
- 3 tuorli
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di biscotti secchi a pezzi + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 33.2 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
Alternatywne przepisy
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8 Std. 25 Min
Gelato allo yogurt
10h 20min
Gelato cioccolato e menta
10 Std. 25 Min
Ghiaccioli all'arancia
7hod. 25min
Gelato allo zabaione
10h 20min
Gelato al gianduia
10h 20min
Gelato al miele
8h 15min
Gelato al caramello salato
8 Std. 25 Min
Coppetta al caffè
2h 15min
Gelato al cioccolato bianco
10h 20min
Ghiaccioli cremosi latte e menta
9h 20min
Gelato alla crema
10 Std. 15 Min