Urządzenia i Akcesoria
Focaccine con rosmarino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 pezzi
Składniki
-
3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
150 g di farina manitoba
-
420 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
5 g zucchero
-
25 g olio extravergine di oliva
-
150 g farina tipo 0
-
5 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
rosmarino fresco q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
6 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
188.9 kJ /
45.1 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Focaccia caprese
3 godz. 30 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Focaccia di semola
6 godz. 40 min
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Focaccine con olive
3 godz. 50 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane bianco
3 godz.