Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 150 g di farina manitoba
- 420 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- rosmarino fresco q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 188.9 kJ / 45.1 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 6 mg
Alternatywne przepisy
Focaccine con olive
3h 50min
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3h
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15 min
Pane bianco
3h
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min
Focaccia caprese
3h 30 min
Focaccine all'origano
1h 30min
Focaccine morbide
3h 30 min