Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di miele
-
2
cucchiaini di crema di rafano
lub 2 cucchiaini di senape in grani grossi - 200 g di salmone affumicato a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1784 kJ / 428 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 908 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
1h
Crêpes con fiori di zucca
1hod. 30min
Crêpes (senza lattosio)
1h
Crêpes agli asparagi e salmone
2j 30 menit
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2u. 40min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20min
Crêpes salate con verdure (senza lattosio) (Bimby Friend)
1h 20min
Tortino allo zenzero con crumble al cacao
1h
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Tacos al pastor
7h
Dorayaki con crema di fagioli azuki
13hod.