Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di miele
-
2
cucchiaini di crema di rafano
lub 2 cucchiaini di senape in grani grossi - 200 g di salmone affumicato a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1784 kJ / 428 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 908 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omelette prosciutto e funghi
1óra
Crêpes (senza lattosio)
1óra
Crocchette con salame piccante
9h 30 min
Chicken tikka
3h 30 min
Crocchette di verdure con salsa yogurt alle erbe
55min
Fagottini al profumo di mare
1h 40 min
Crêpes agli asparagi e salmone
2óra 30p
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30 min
Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
1óra
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35 min
Crêpes Suzette
35 min
Crema al mascarpone con tagliatelle di crêpes al cacao
1óra