Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Patate duchessa
1 Std.
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Cedrata
35 Min
Patate duchessa (TM6)
1 Std.
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 Std.
Bignè al salmone
1 godz. 50 min
Crocchette di zucca e taleggio
1 godz. 15 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min