Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 160 - 180 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 50 g di gherigli di noci
- 40 g di mandorle tostate non salate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane contadino ai cereali
7h
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min
Ghirlanda di pane golosa
2u. 45min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 Std. 30 Min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1 Std. 40 Min
Pane bianco
3 Std.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Focaccine all'origano
1h 30min
Panini alle noci e curcuma
4h 40 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min